JR Ewings siste fest

JR Ewings siste fest

Foto: Paul A. Nordal

Hardcorebandet fra Oslo ble dannet i 1998 og de debuterte samme år med 7-tommeren Integritas.Consonantia.Claritas. Siden den tid har bandet markert seg som en ledende aktør på den norske punk- og hardcorescenen.

JR Ewing har alltid vært et sterkt liveband, og de har i år vært på en omfattende europaturné, før de altså avslutter det hele her hjemme med konserter i Bergen, Volda og Trondheim – før teppet går ned for aller siste gang på Rockefeller i Oslo førstkommende lørdag. Etter denne konserten blir det holdt et offisielt nachspiel for JR EwingAmplifier Rock Bar – en aller siste mulighet til å feste med bandet JR Ewing.

Fotograf: Paul A. Nordal

JR Ewings siste norgesturne:

18.10.06 – Bergen, Garage m/I.O.U.

19.10.06 – Volda, Rokken m/Lukestar

20.10.06 – Trondheim, Isak (Fri aldersgrense!)

20.10.06 – Trondheim, Blæst m/Johnossi (S)

21.10.06 – Oslo, Rockefeller m/Rumble In Rhodos og Heroes And Zeroes

For mer informasjon se www.thejrewing.com.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.