Damenes aften

Damenes aften

All grunn til å danse av glede for Cables som med sin garasjepunkrock ble en av vinnerne etter to kvelder med Zoom Urørt-finale på Garage i Oslo. De ble da også ekstra premiert av juryen for sin spilleglede og sjangerbevissthet.

Kveldens andre vinner, Ida Maria, blir av juryen beskrevet som et pophåp med potensial både her til lands og i nabolandet – den 21 år gamle Nesna-jenta er nemlig bosatt i Stockholm, og bandet hennes består av svensker. Hun fikk også hyggelige karakteristikker som ”unik karisma” og ”selvtillit som smitter”.

Vinnerne vil få dekket en norgesturné, pluss en hel dag med fri bruk av NRKs studiofasiliteter. Gled deg til Zoom Urørt-turneen kommer til en konsertscene nær deg.

Du kan se bilder fra finalen på Garage i Oslo og lese mer om vinnerne på nrk.no.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.