Quiz’Mess med Panorama på Garage

Quiz’Mess med Panorama på Garage

I god tradisjon følger vi altså opp med ny runde Quiz n’1/2. Opplegget vil ikke være markant endret , men kan dog bli noe påvirket av at vi nærmer oss julaften med stormskritt.

Dette vil likevel ikke være kveldens hovedfokus, så de som ikke er fryktelig opptatt av julemusikk trenger ikke bekymre seg voldsomt. Dato og tidspunkt er altså førstkommende onsdag, 20. desember 2006 klokken 19.00.

For de som ikke har deltatt tidligere kan vi gjenta at vil publiserer resultatlister her på panorama.no, med oppdatering og redaksjonell oppfølging.

Fire runder
Som vanlig vil vi også denne gangen kjøre fire runder. Første runden gjelder det som vanlig å spore coverlåter, i den andre er fokuset geografi, og stiller spørsmål og byer rundt et utvalg låter vi har funnet frem til for anledningen, mens tredje runde må sansene skjerpes for oppgavene blir å spore klassikse album og når disse kom ut. Avrundningsvis jekker vi ned, og ønsker bare å vite navnet på artistene som spilles.

Som vanlig er det våre tre faste quizverter Dan og Paul som tar seg av det meste også denne førjulskvelden. Og siden det snart er jul har vi ekstra flotte premier i potten, som alle deltagende lag har like stor sjanse til å vinne.

Vi ønsker alle som ønsker å delta velkommen til vår uformelle QuizMessGarage. Du trenger absolutt ikke å være musikknerd for å delta, men litt bør man kanskje kunne for å hevde seg helt i toppen. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag, mens antall lag i teorien er ubegrenset.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.