Vinnerne av cd og konsert med Jim Stärk

Vinnerne av cd og konsert med Jim Stärk

Foto: Foto: Nils F. Skumsvoll og Siv Marte Lorås

Det blir en kveld for den fine og melankolske popmusikken når Jim Stärk gjester Rockefeller kommende onsdag. Panorama skrev følgende om bandets siste album Turn Around And Look:

Jim Stärk er på mange måter et band som evner å fornye seg, uten at det går på bekostning av viktige elementer som kjennetegner gruppas særegenhet. Med denne plata beviser de at de fortsatt har mye å fare med, […] Man kan med andre ord fortsatt glede seg til å se Jim Stärk på scenen, uten å være redd for at man bare får høre gamle låter med små variasjoner om igjen.”
Fotograf: Siv Marte Lorås
Kveldens support er Magnus Hængsle, en av årets sterkeste debutanter. I tilegg kommer svenske Tingsek, som er aktuell med albumet World Of Its Own og kjent fra Ane Bruns Duets.

For å vinne billetter til dette, og et eksemplar av Turn Around And Look trengte man bare å sende oss svaret på dette lille spørsmålet:

Hvor har Jim Stärk hentet navnet sitt fra?

To av de som gjorde det var Per Frode Johansen og Simen Nørstebø, som begge kunne fortelle oss at navnet er hentet fra James Deans’ karakter Jimmy Stark i 50-talls filmklassikeren Rebel Without A Cause (Rotløs Ungdom).

Gratulerer til dere, og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.