Scroll To Top

The Jai-Alai Savant-konkurransen er trukket

The Jai-Alai Savant spiller en musikk som er en blanding av mange forskjellige uttrykk, blant annet dub-reggae og pop-punk. Deres femspors EP Scarlett Johansson Why Don’t You Love Me er en partystarter, og om ikke lenge slipper de debutalbumet Flight Of The Bass Delegate.

Bandet var nylig på europaturne med The Gossip, og vokalist Ralph Darden er allerede en kjent herremann med sitt alter ego DJ Major Talor. Søndag 18. februar kommer gruppen til Oslo og Garage, og vi i Panorama har i den anledning, i samarbeid med Goldstar Music, loddet bort 2 x 2 billetter til konserten. Spørsmålet var

Hva er summen av 2 + 2?

Svaret er 4

Blant de som kunne dette, var Victoria Arnøy og Simen Nørstebø.

Vi gratulerer!

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer