Vil du oppleve White Rose Movement?

Vil du oppleve White Rose Movement?

Foto: promo

Med sitt debutalbum Kick, anført av de rå singlene Girls In The Back og Love Is A Number, skapte White Rose Movement en buzz i britisk presse som førte til at bandet ble sammenlignet med storheter som Joy Division og Depeche Mode.

For å delta i konkurransentrenger du bare å svare korrekt på følgende spørsmål:
Hvilket australsk band ga ut album med samme tittel som White Rose Movement har døpt sin debut for tyve år siden?

Merk ditt svar ”White Rose Movement” og send det til konkurranse@panorama.no innen torsdag 23. januar klokken 12:00. Blant alle som svarer riktig, trekker vi to ganger to billetter til konserten; atså to vinnere som hver kan ta med seg en gjest. Vi gjør oppmerksom på at det aldersgrensen på Mono er 20 år, og at vinnerne må kunne legimitere seg i døren da de vil bli satt på gjesteliste.

Lykke til!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.