Vinnere av I’m From Barcelona-cd-er og billetter

Vinnere av I’m From Barcelona-cd-er og billetter

Tekst: Rockefeller
Foto: Ulf Magnusson (promo)

Vi stilte følgende spørsmål:
Hva het karakteren i Fawlty Towers (Hotell i Særklasse) som til stadighet unnskyldte seg med at han var fra Barcelona?

Han het selvsagt Manuel, noe som mer eller mindre samltlige som deltok husket.

Vi deler ut to ganger to billetter; og de to vinnere somhver ta med seg en venn/venninne på kveldens konsert og i tillegg får CD-en Let Me Introduce My Friends med I’m From Barcelona heter André Ishak og Cato Olastuen. Vi gratulerer!

Og selv om du ikke er blant vinnerne er det likevel ingen grunn til å holde seg hjemme i kveld. Se bare her hva du i så fall går glipp av:

I’m From Barcelona er et lite – eller snarere stort – fenomen fra Sverige. I stil med The Polyphonic Spree, er dette en forsamling på over 20 personer som sprer det glade popbudskap.

Sveriges største band!
I’m From Barcelona er også Sveriges største band. I alle fall målt i antall medlemmer. Fotograf: Ulf MagnussonDe hadde nylig en hit med We’re From Barcelona, fra fjorårets album Let Me Introduce My Friends. Plata er spekket med den lystigste sommerpop. Det førte dem helt til Allsång på Skansen der de delte scene med Carola og ble allemannseie i Sverige.

Det anerkjente musikknettstetet Pitchfork gir Let Me Introduce My Friends karakteren 8,4 av 10 mulige! De hyller platas enkle harmonier og lette indiepop. Spesielt trekker de frem at den oser av kjærlighet: «I’m From Barcelona are the band that wrote the song that could make Israel and Hezbollah get along».

Alle ville ha mer
Det startet med at Emanuel Lundgren samlet vennene sine for å spille inn noen nyskrevne popsanger. Det viste seg imidlertid at verken pressen eller publikum ville gi slipp på dem. Bandet ble nominert til svensk Grammis for beste nykommer.

Fotograf: Ulf MagnussonSe bandet som er det hippeste i Sverige akkurat nå, selv om de har blitt omtalt som en frikermenighet på tensing-tripp. Det store spenningsmomentet er nå om alle 29 får plass på scenen på John DEE torsdag 22. februar!

Vær oppmerksom på at aldersgrensen på John DEE er satt til 18 år og at det er legimitasjonsplikt i døren.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.