Vinnere av Leslie And The Lys-billetter

Vinnere av Leslie And The Lys-billetter

Tekst: Blå
Foto: promo

Vi stilte følgende spørsmål:
Hvilken farge er det på drakten Leslie har på seg i videoen til Gem Sweater idet hun begynner å synge?

Alle som klikket seg inn på lenken vi la med, eller som eventuelt har sett videoen på TV har fått med seg at drakten var gullfarget.

Det hadde de tre jentene Renate Henrikshaugen, Lene Juliussen og Anette Engkvist alle fått med seg, og derfor kan de ta med seg en venn eller venninne og stille på kveldens konsert uten ekstra omkostninger. Vi gratulerer!

Og selv om du ikke er blant vinnerne er det likevel ingen grunn til å holde seg hjemme i kveld. Se bare her hva du i så fall går glipp av:

Leslie Hall kommer fra Ames i Iowa. Ting begynner å ta fart for Leslie og hennes The Lys etter utgivelsen av albumet Door Man’s Daughter. Videoen til låten Gem Sweater snurrer hyppig både på VH1 og MTV og er i tillegg en stor suksess på YouTube. Leslie And The Lys har også turnert med Scissor Sisters.

Særs lite selvhøtydelig
Musikken beskrives som komisk pop-hip hop; en krysning mellom Missy Elliott, Peaches og en dæsj Weird Al Yankovic. Dama melder, og har mange fine gensere. Selv skriver hun at som overvektig var det å rappe det eneste alternativet hun hadde. Hennes sceneshow består av masse sceneskift med kostymer laget av henner egen mor. Hun bruker laptop, mic og prosjektor og gjør generelt mye ut av seg på scenen. Leslie er med andre ord ikke blant dem som kikker ned i skjermen og aldri ser på publikum. Publikum kan forvente et forrykende show!

Det eneste du trenger for å gjøre for å delta i konkurransen er å svare korrekt på følgende spørsmål:
Hvilken farge er det på drakten Leslie har på seg i videoen til Gem Sweater idet hun begynner å synge?

Merk ditt svar ”Leslie” og send det til konkurranse@panorama.no innen torsdag 22. februar kl. 12:00. Husk å ta med navn, alder, e-postadresse og telefonnummer slik at vi kan nå deg i fall du trekkes ut som en av vinnerne. Vi deler ut tre ganger to billetter; altså tre vinnere kan hver ta med seg en venn/venninne. Vær oppmerksom på at aldersgrensen på Blå er satt til 20 år og at det er legimitasjonsplikt i døren.

For ytterligere informasjon om Leslie And The Lys:
www.leslieandthelys.com
myspace.com/lesliehall
www.gemsweater.com
www.lesliehall.com

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.