Nytt år – nye muligheter

Nytt år – nye muligheter

Opplegget er omtrent som før, basert på fire runder med spørsmål om plateutgivelser og artister fra de siste fire tiårene. Dato og tidspunkt er som nevnt innledningsvis onsdag, 31. januar klokken 19.00. Stedet er kafeen i første etasje i lokalene til Garage Oslo i Grensen 9. For de som vil benytte sjansen til å sitte i den oppvarmede bakgården, er det også mulig å delta i konkurransen derfra.

Dette er en quiz for deg som liker godt øl, god musikk og godt humør. Nerd er ikke et skjellsord, men heller ikke en nødvendighet for å ha det gøy på Quiz n’ ½. Stikkord videre er uhøytidlig stemning og fine premier både til vinnerlaget og tilfeldige deltagere. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag.

For de som ikke har deltatt i Quiz n’1/2 tidligere, kan vi gjenta at fasit og resultatlister publiseres her på panorama.no i etterkant av arrangementet, enten torsdag eller fredag.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.