The Police bekrefter comeback

The Police bekrefter comeback

De siste ukene har flere internasjonale musikkpublikasjoner hevdet at en gjenforening av The Police var nært forestående, blant annet med bakgrunn i at at gruppen bestilte studiotid hos Lion Gate Studios i Vancouver, Canada.

Nå melder bandet at det skal opptre på Grammy Awards i Los Angeles 11. februar. The Police har ikke bekreftet flere forestillinger, men det ventes at bandet skal avholde et stort antall gjenforeningskonserter over hele verden i løpet av 2007.

Opprinnelig et punkband
The Police ble stiftet av vokalist/bassist Sting, gitaristen Andy Summers og trommeslager Stewart Copeland i 1977, opprinnelig som et punkband. Etter hvert fikk bandet stor suksess med sin blanding av pop, punk og reggae, og særlig på åttitallet opplevde The Police eventyrlig kommersiell suksess.

I 1985 var det imidlertid slutt, hovedsaklig på grunn av Stings ønske om å bli soloartist. Det siste livstegnet fra gruppen var konsertplaten Live! fra midten av nittitallet.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.