Scroll To Top

Vinjevoks

Vangsfestivalen Vinjerock, som avholdes 3. – 4. august, utvides med én dag. Riktignok går arrangementet over to dager, akkurat som i fjor, men festivalen starter allerede klokken 00.01, altså grytidlig på fredag 3. august.

Samtidig utvides festivalprogrammet fra én til to scener, som får navnene Store Vinje og Vesle Vinje. Den største scenen er alt i ferd med å fylles opp med artister. Ifølge en pressemelding fra festivalledelsen er Sivert Høyem & The Volunteers, bigbang, Kristin Asbjørnsen, Nickels & Dimes, The Cheaters, Fatal Impact, Nitrokit og Adjágas klare.

To nye artister er klare for årets Vinjerock: lokalheltene Ash Tray og ukulelerockerne i Yoyoyo Acapulco. Begge skal spille på Vesle Vinje.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer