Husk ny quiz på onsdag!

Husk ny quiz på onsdag!

De som har deltatt tidligere vil kjenne seg igjen da opplegget forblir som det har vært, basert på fire runder med spørsmål om plateutgivelser og artister fra de siste fire tiårene. Dato og tidspunkt er som nevnt innledningsvis onsdag 28. februar, med starttidspunkt klokken 19.00. Stedet er kafeen i første etasje i lokalene til Garage Oslo i Grensen 9. For de som vil benytte sjansen til å sitte i den oppvarmede bakgården, er det også mulig å delta i konkurransen derfra.

Fremdeles samme navn
Etter at vi utvidet til å kjøre Quiz n’1/2 hver fjortende dag utlyste vi en navnekonkurranse fordi vi ønsker nytt navn på quizen. Tipsene har ikke akkurat haglet inn, så vi har derfor bestemt oss for å beholde det gamle navnet inntil videre. Hvis du likevel skulle ha forslag om nytt og bedre navn, oppfordrer vi likevel fremdeles til å sende inn forslag til nytt navn på Quiz n’1/2 med Panorama til konkurranse@panorama.no innen 28. mars 2007. Merk ditt svar ”Popquiz” og bli med i trekningen av fine platepremier. Beste forslag belønnes og offentliggjøres under arrangementet om en måneds tid,; nærmere bestemt onsdag 28. mars.

Dette er en quiz for alle som liker kombinasjonen av god musikk og godt humør. Nerd er ikke et skjellsord, men heller ikke en nødvendighet for å ha det gøy på Quiz n’ ½. Stikkord videre er uhøytidlig stemning og fine premier både til vinnerlaget og til tilfeldige deltagere. Det er attpåtil intet krav at deltagerene må delta i alle fire rundene, men de som har som målsetting å hevde seg i toppen bør likevel være med fra begynnelse til slutt. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag.

For de som ikke har deltatt i Quiz n’1/2 tidligere, kan vi gjenta at fasit og resultatlister publiseres her på panorama.no i etterkant av arrangementet, enten torsdag eller fredag.

Datoer denne sesongen er (med forbehold om endringer):

onsdag 14. februar 2007
onsdag 28. februar 2007
onsdag 14. mars 2007
onsdag 28. mars 2007
onsdag 11. april 2007
onsdag 25. april 2007
onsdag 16. mai 2007
onsdag 30. mai 2007
onsdag 13. juni 2007
onsdag 27. juni 2007 (NB! AVLYST!)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.