Scroll To Top

Beautiful World – Enkelt og småkjedelig

Artister: Sjangre:
Karakter

Uten Robbie Williams på laget er Gary, Mark, Jason og Howard tilbake. Den første singelen, Patience, ble sluppet i fjor, og her er albumet.

I likhet med Backstreet Boys prøver Take That å slå fra seg tenåringsidol-stempelet, ved å endre sin stil til et noe mer anvendelig publikum. Med unntak av et par mindre gjennomførte låter, blandt annet den nye singelen Shine, er dette en godkjent comeback-plate fra guttene. En del klisjéfylte tekster bæres det preg av enda, men det musikalske er stort sett greit. De største høydepunktene finner du ved å høre på åpningslåta Reach Out og førstesingelen Patience.

Ellers er akkordene litt lite varierende gjennom hele albumet, og albumet blir derfor ganske ensformig. På flere av låtene er det kun to toneskifter i refrenget, og det vokale fra Take That er heller ikke imponerende nok til at det blir alt for fengende.

Gary og co. har ny stil, men du hører fremdeles boybandet Take That gjennom helhetsinntrykket av plata. Beautiful World er en godkjent utgivelse, men ikke noe mer.

Om skribenten

kommentarer