Infernalsk expo

Infernalsk expo

I år valgte arrangørene av Infernofestivalen å satse ytterligere på arrangementer utenom selve konsertene. Fotograf: Pål DimmenTidligere år har den slags funnet sted mellom konsertene inne på Rockefeller, men i år ble Sentrum Scene et steinkast unna benyttet som utstillings- og aktivitetsarena.

I løpet av torsdag og fredag ble det gjennomført en rekke spennende arrangementer mellom klokken 12 og 18, for de som var i form til å komme seg tidlig opp etter nattens strabaser.

Blant aktivitetene var gitarverksted, konkurranse i spillet Guitar Hero, som for øvrig ble vunnet av en ung engelsk jente, effektsalg, metallquiz og filmvisninger av A Headbanger’s Journey, samt en sniktitt på deler av den kommende filmen Until The Light Takes Us, som omhandler den norske black metal-scenen. Fremvisningen bar preg av tvilsom kryssklipping, men vi skal vente med dommen til det ferdige resultatet foreligger til sommeren.

Fotograf: Pål DimmenI tillegg hadde representanter fra Uteseksjonen satt opp stand for å formidle informasjon om narkotikabruk, og svare på vanskelige spørsmål fra nysgjerrig ungdom.

Kø-kaos
En viktig del av opplegget var effektsignering fra størrelser som Dimmu Borgir og Immortal. I minuttene før Immortal tok plass ved singneringsbordet gikk køen langt utenfor dørene.
Fotograf: Pål Dimmen
Abbath og kompani så ut til å trives i rollen som rockestjerner, og stilte villig opp på bilder med fans som hadde kommet ens ærend fra både Canada, Mexico og Asia.

– Expoen har vært en suksess, konstaterte DJ-ene Torgrim Øyre og Asbjørn Slettemark, som sto for musikken i løpet av arrangementets to dager.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.