Scroll To Top

Bli med på mini-Roskilde på John DEE!

Artister: Sjangre:

Roskilde Release Event finner altså sted på John DEE lørdag 21. april klokken 21.00. Her får du en forsmak på sommerens største musikkbegivenhet, og en eksklusiv mulighet for å oppleve Roskilde-aktuelle navn. På scenen stiller britiske New Young Pony Club,som er en del av new rave-bølgen i Storbritannia og veldig i vinden om dagen. Bergensbandet Ungdomskulen kommer også og serverer sin rock hvor de flørter med jazz. I tillegg presenteres den endelige programmet for årets Roskilde Festival i Danmark, som går av stabelen fra 5. til 8. juli 2007. For å sikre deg billetter til denne eksklusive presentasjonen trenger du bare registrere deg og sende oss navnet ditt snarest.

Send oss navn, e-postadresse og telefonnummer snarest, og bli med i trekningen av billetter til deg og en venn/venninne. Merk ditt svar med ” Roskilde Release Event” og send det til konkurranse@panorama.no snarest, og senest fredag 20. april klokken 12.00. Vær oppmerksom på at det er 18-årsgrense på John DEE under dette arrangementet og at legimitasjon vil kunne bli påkrevd ved inngangen.

I døren på John DEE får alle tildelt et armbånd for å gi det den riktige festivalstemningen. Dørene på åpner kl. 21.00, og første band går på kl. 22.00.

For ytterligere informasjon om arrangementet, se her: www.roskilde-festival.dk.

Om skribenten

kommentarer