Bli med på mini-Roskilde på John DEE!

Bli med på mini-Roskilde på John DEE!

Roskilde Release Event finner altså sted på John DEE lørdag 21. april klokken 21.00. Her får du en forsmak på sommerens største musikkbegivenhet, og en eksklusiv mulighet for å oppleve Roskilde-aktuelle navn. På scenen stiller britiske New Young Pony Club,som er en del av new rave-bølgen i Storbritannia og veldig i vinden om dagen. Bergensbandet Ungdomskulen kommer også og serverer sin rock hvor de flørter med jazz. I tillegg presenteres den endelige programmet for årets Roskilde Festival i Danmark, som går av stabelen fra 5. til 8. juli 2007. For å sikre deg billetter til denne eksklusive presentasjonen trenger du bare registrere deg og sende oss navnet ditt snarest.

Send oss navn, e-postadresse og telefonnummer snarest, og bli med i trekningen av billetter til deg og en venn/venninne. Merk ditt svar med ” Roskilde Release Event” og send det til konkurranse@panorama.no snarest, og senest fredag 20. april klokken 12.00. Vær oppmerksom på at det er 18-årsgrense på John DEE under dette arrangementet og at legimitasjon vil kunne bli påkrevd ved inngangen.

I døren på John DEE får alle tildelt et armbånd for å gi det den riktige festivalstemningen. Dørene på åpner kl. 21.00, og første band går på kl. 22.00.

For ytterligere informasjon om arrangementet, se her: www.roskilde-festival.dk.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.