Too Much Yang – Lekent, lett og superkult

Too Much Yang – Lekent, lett og superkult

En blanding av sekstitallsinspirert surfrock kombinert med en moderne twist er hva BigBang byr på her. Med tittelsporet Too Much Yang som start, lader albumet opp med låtens pumpende trommeslag inn i radiohiten Hurricane Boy.

Du finner for det meste tempofylt gladrock på denne langspilleren, med unntak av noen få spor. I Don’t Wanna er en av de stiligste låtene du har hørt fra BigBang noensinne. En skikkelig funky bombe!

I likhet med de elleve andre sangene er den et perfekt albumspor, men Too Much Yang mangler derimot en skikkelig hitbombe i motsetning til de foregående utgivelsene fra bandet.

Andre spennende innslag her er L.A. Song (mytet på Los Angeles, hvor albumet delvis ble innspilt), My First Time og We Belong Together. Sistnevnte er fylt opp med inspirasjon fra syttitallsdisko med funky gitar og brasspartier.

Alt i alt er Too Much Yang en meget gjennomført utgivelse fra BigBang. Alt som vanlig, med andre ord, men den helt store hiten som gir den siste touchen er likevel fraværende.

Herman Simpson

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.