Scroll To Top

Vinn album og konsertbilletter

Artister: Sjangre: ,

Foto: Promo / Powersolo

Arven fra The Cramps og Hasil Kids har en øyeblikkelig virkning når trioen Powersolo går amok. Trash-rock, donkey-punk eller kall det psychobilly. Det mangler heller ikke på akrobatiske prog-metal stunt. Se svarthumoren i det når Powersolo skriker hysterisk at neste låt er dedikert bestemor og heter You Stupid Little Bitch. Det mangler ikke på obskure underholdende kommentarer underveis. Danskene er både bulldoser-aggressive, hydraulisk sarte og innehar imponerende orale teknikker bak mikrofonen.

Powersolo lar seg også inspirere av T Model Ford, Tremolo Beergut, Jon Spencer Blues Explotion og Ween. Noe som høres godt i låter som Knucklehead og Kat Nazer Powersoul fra bandete siste skive Egg (Crunchy Frog Recordings).

Konkurransen er avsluttet og vinnerne ble:
Lars Erik Lyngås og Ronny Svensberget.

Gratulerer til dere og takk til alle som deltok.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer