Toffens drømmebookinger

Toffens drømmebookinger

I fjor sommer ble det rabalder da mangeårig Quart-sjef Toffen Gunnufsen sa opp jobben sin. Stemningen ble ikke bedre av at han meldte overgang til rivalen Hovefestivalen. De to festivalene vil i sommer utkjempe et heftig slag om det norske festivalpublikummet.

Med drøyt halvannen måned til Hovefestivalen buldrer i gang på Tromøy utenfor Arendal, har Gunnufsen nok en gang skaffet en imponerende liste med band og artister; The Killers, Bright Eyes, Amy Winehouse, Queens of the Stone Age, Arcade Fire, TV on the Radio, Kaizer Chiefs, Slayer, Interpol, Modest Mouse, Pleasure, My Chemical Romance og William Hut. For å nevne noen.

Vi spurte Toffen Gunnufsen hvem han hadde booket dersom han kunne plukke fritt, uten noen form for hindringer. Dette var det han svarte:

1. T.I. Fotograf: Allmusic.com
– Undergrunnshelt som har greid overgangen til mainstream med bravur.

2. Radiohead
– Indieheltene som fortsatt greier å engasjere.

3. Jay-Z
– Hip-hopkongen, definitivt. Og så heter han Hova også!

4. Sepultura med originalbesetning
– Bandet som utvidet metalgenren til det bedre.

5. Page & Plant
– Verdens beste band! Period! Så dem på Reading med John Paul Jones og Jason Bonham, og de imponerte alle – selv de mest kritiske.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.