Making Love In Tight Spaces – Tøffere enn toget

Making Love In Tight Spaces – Tøffere enn toget

Skal du bare holde en fest i år bør du sørge for å invitere gutta i The Goo Men eller i det minste gå til innkjøp av den glimrende oppfølgeren til den nesten like glimrende debuten Shakey! Shakey!. Making Love In Tight Spaces er nemlig festmusikk per Definisjon.

Både bandet og låtene er gjennomført politisk ukorrekte og med sugende fuzzgitarer, løpske bassganger, drivende perkusjoner, et orgel fra helvete, en vindskeiv saks og en vokalist som spytter ut sitt kåte budskap, er The Goo Men og det brilliant titulerte albumet Making Love In Tight Spaces et absolutt pliktkjøp før festsesongen tar til for alvor.

Albumet er herlig fritt for politiske kamp- og klagesanger. I stedet er albumet proppet full av låter som bærer titler som Party Like A Lion, Shag Rag Slide It In, Shake Your Hips og Let`s Have Sex, og det hele blir servert til tonene av lystig fuzzdrevet garagerick.

Making Love In Tight Spaces er årets hittil mest barnslige og livsbejaende album og det er en glede at band som The Goo Men ser viktigheten av slik musikk. Dette er rock & roll som ikke har noen annen agenda enn å more folket, for dette er definitivt ikke platen du spiller for kjæresten under en romantisk stearinlysmiddag. Dette er derimot festmusikk på sitt beste.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.