Statusrapport fra The Kovenant

Statusrapport fra The Kovenant

The Kovenant har mottatt flere spellemannspriser for sin futuristiske metall. Men nå har vi ikke hørt fra dem på evigheter, og fansen begynner å lure på hvor det blir av det etterlengtede albumet Aria Galactica.

Denne uken har gitarist Amund Svensson, bedre kjent som Psy Coma, tatt bladet fra munnen, og avslører på sin egen blogg at de siste par årene har vært en komplisert tid, både for bandet og for Svensson selv. Men han lover at arbeidet med platen går videre, og at albumet kan være ferdig allerede etter sommeren.

– Jeg rørte ikke platen på nesten et år, men er tilbake på riktig spor, skriver Psy Coma.

Samtidig er han overbevist om at det ferdige resultatet vil få stor innflytelse på metall-scenen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.