Scroll To Top

Vil du og bandet ditt vinne en platekontrakt?

”Vi bryr oss ikke om du driver med ekte rock’n’roll, laidback indie, elektro eller skrikende metal. Alt vi bryr oss om er å finne artister som har den riktige holdningen og som ønsker å få ut musikken sin til et musikkelskende publikum”

Slik lyder det fra Levi’s & VICE. Premien er en kontrakt med Universal Musics ferske Nightliner-label, innspilling i studio med Knut Schreiner fra Tuboneger som produsent. I tillegg vil vinneren få promotering i butikknettverket til Levi’s i Skandinavia, photoshoot i VICE Magazine og en liveopptreden på VICE sitt treårsjubileum i Stockholm i november.

Frist for innlevering av bidrag er 19.august 2007, og vinnerne blir annonsert i midten av november 2007. Konkurransen er åpen for artister og band i Sverige, Norge, Danmark og Island.

Send inn bidrag og les mer om konkurransen på http://www.levissounds.com/

Om skribenten

kommentarer