Kvart hattrick for Ralph Myerz

Kvart hattrick for Ralph Myerz

Foto: Stian Andersen / ralphmyerz.net

Det forteller festivalledelsen i en pressemelding.

Ralph Myerz And The Jack Herren Band fyller 10 år denne sommeren, og lover som seg hør og bør fullt pyroshow under sin opptreden. Første gang bandet gjestet Quart sto de på klubbscenen, andre gang sto bandet på den store scenen, og når jubilanten i år stiller til intimkonsert i Hallen er ringen på mange måter sluttet.

Outkast-kompisen Killer Mike spiller torsdag 5. juli, mens de to norske bandene begge opptrer mandag 2. juli.

– Med Killer Mike i hiphop-pakken vår har vi kommet dit vi ville. Vi har balanse mellom nasjonalt og internasjonalt, og balanse mellom de smale og storselgerne, sier konstituert festivalsjef Jørgen Skauge.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.