Happy When It Rains

Happy When It Rains

Det før omtalte monsun-været skulle vise seg å by på uante problemer for Panoramas utsendte. Etter å ha hatt den oblgatoriske turen inn til Roskilde by for å slå i hjel tiden inntil festivalområdet åpnet torsdag ettermiddag, kom vi rimelig gjennomvåte tilbake til teltet. Det høljet faktisk ned i slike ekstreme mengder at vi måtte ta et valg.

Hvis dette været ville strekke seg over flere dager, ville mengden av tørre kles-skift minke drastisk allerede fredag. Og med temperaturer ned under 10 grader på natta, kunne det bli en riktig guffen festival for festivalgjengere som gjerne vil ha et minimum av komfort. Derfor var det med sorg i hjertet vi tok valget å forbli i teltet torsdag. Og jeg innrømmer glatt at jeg var en kylling her.

Derfor måtte vi med sorg i hjertet høre av andre at LCD Soundsystem hadde levert et forrykende sett, skiftende mellom Franz Ferdinand-pop, New Order-kjølighet og hissig skrikepunk iblandet stramme rockende rytmiske spor. Vi måtte svelge i oss å ha gått glipp av Bjørks avslutning med kor, flaggborg, blåserekke og lasershow. Men vi tar for gitt at den avantgardistiske alfen fra sagaøya ga høljregnet en ny dimensjon. Da skyene lettet rundt midnatt torsdag, var det som å våkne av en vond drøm, og vi beveget oss ut for å suge inn litt campingstemning i gjørmehavet.
Karakter 1 gies til meg selv som tydde til teltet …..

Øyvind Eggen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.