Scroll To Top

Lost Highway – Bedre før

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Først prøvde Bon Jovi å være en snillere utgave av Mötley Crüe. Så klippet de håret og prøvde å fremstå som Bruce Springsteen og Southside Johnny, uten at en musikalsk forbedring var innen rekkevidde. Nå har de valgt å spille inn Lost Highway i Nashville. Uten at resultatet er blitt utpreget country eller western av den grunn.

Bon Jovi høres i grunnen ut som de alltid har gjort. Bare enda kjedeligere! Hovedårsaken er at de mangler låter. Losr Highway er nemlig blottet for låter av samme kaliber som Runaway, You Give Love A Bad Name og Livin’ On A Prayer. I stedet blir vi servert likegyldigheter, liksomcountry og slappe ballader.

Det hjelper heller ikke å alliere seg med navn som Greg Leiz, Dan Dugmore, Big & Rich og Leann Rimes. Uansett så dyktige utøvere disse musikerne er så er de ikke trollmenn.

Resultatet er enda en dvask og unødvendig utgivelse fra Bon Jovi. De var, som tidligere nevnt, bedre før.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer