Vinnerne av Interpol-effekter er trukket

Vinnerne av Interpol-effekter er trukket

Foto: EMI Music (promo)

Fotograf: Kenneth SimonsenDet amerikanske postpunk/indierock-bandet Interpol har høstet velfortjent ros for sine plateutgivelser og konserter og i disse dager er bandet ute med sin tredje langspiller, Our Love To Admire. Interpol er altså amerikanske, men likevel er de ganske så britiske i det musikalske uttrykket. Med inspirasjonskilder som Joy Division, The Sound og The Cure er det også tydelig at de ikke bare er britiske i sine hjerter men også har sans for det dystre og melankolske.

Får å vinne Interpol- effekter av det supre slaget måtte våre lesere svare på et spørsmål av det enkle slaget. Vi lurte rett og slett på hvilken by Interpol kommer fra. Svaret er selvsagt New York.

Vinnerne er som følger:
Hanne Tosterud, Oslo og Bjarte Skrede, Førde som begge kan se frem til å hente en t- skjorte samt en syvtommer vinylsingel av bandets førstesingel The Heinrich Maneuver ut av postkassen.

Følgende vinner en syvtommer vinylsingel hver:
Tore Bordal, Moss
Kenneth Iversen, Lørenskog

I tillegg vinner Kari- Mette Pedersen, Fredrikstad og Line Ira Johannesen, Bergen hver sitt eksemplar av den utmerkede Interpollangspilleren Our Love To Admire

Vi gratulerer!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.