Lee Hazlewood er død

Lee Hazlewood er død

Artisten og låtskriveren døde 4. august, etter en tre års lang kamp mot kreften. Det meldes på Hazlewoods egen MySpace-side.

Lee Hazlewood er kanskje mest kjent for arbeidet han gjorde som låtskriver, produsent, mentor og noen ganger medvokalist for Nancy Sinatra. Imidlertid har han gjennom en mannsalder også fungert som soloartist.

Hazelwoods første ordentlige studioalbum, Trouble Is A Lonesome Town, ble utgitt i 1963. Etter dette fulgte i underkant av to dusin soloutgivelser, de fleste utgitt på seksti- og syttitallet. Innimellom har han pensjonert seg en rekke ganger, bare for å bli trukket tilbake på scenen hver gang.

Hans siste album ble sluppet for bare et halvt år siden, og bar det galgenhumoristiske navnet Cake Or Death.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.