Scroll To Top

Starkville sier unnskyld til Cash

Artister: Sjangre: , ,

Johnny Cash skrev i sin tid mange låter om å havne på livets skråplan, og sent på 60-tallet ga han også ut to fantastiske livealbum som begge ble innspilt bak murene.

Selv tilbrakte Cash bare noen få netter i fengsel i løpet av sitt liv, og én av disse kom angivelig etter at han plukket blomster på natterstid etter en konsert i Starkville i 1965. Hendelsen ble udødliggjort av Cash selv i låten Starkville City Jail.

Den amerikanske artisten døde for fire år siden. Mange vil nok mene at den offisielle unnskyldingen fra Starkville, som skal fremføres på The Johnny Cash Flower Pickin’ Festival senere i høst, kommer kriminelt sent.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer