Hardtslående program på Motstøyfestivalen 2007

Hardtslående program på Motstøyfestivalen 2007

Foto: Pål Dimmen (Immortal) og Motstøyfestivalen (Keep Of Kalessin)

Immortal oppfylte manges drømmer, da de annonserte sin reunion-turné for 2007, men hittil har ingen under 18 år hatt muligheten til å få oppleve sine store helter. Lørdag 6. oktober vil derimot ingen bli nektet adgang, så lenge man er edru.

Motstøyfestivalen er en rusfri rock-/metallfestival som blir drevet utelukkende av frivillig, ideologisk ungdom på Notodden. Festivalen skilter i år med et program som vekker stor oppsikt i prog-rockmiljøet så vel som black-metalmiljøet.

Black-metallegender
I fjor stod black-metallegendene Emperor øverst på plakaten, og i år skilter festivalen med Immortal og Mayhem som headlinere. Resten av plakaten består av bl.a. Pain Of Salvation (S), Evergrey (S), A.C.T. (S), 1349, Keep Of Kalessin, Indukti (Pl), Insense, Hidden In The Fog (De), Drottnar med flere.

Prog-pioneerene i Pain Of Salvation har kunngjort at deres konsert på Motstøyfestivalen 2007, vil bli avskjedskonserten til deres trommis gjennom 17 år, Johan Langell. Langell vil bli avløst av den, frem til da hemmeligholdte, nye trommisen i slutten av settet.

Motstøyfestivalen blir arrangert 5. og 6. oktober 2007, på Notodden. Se festivalens hjemmeside www.motstoy.com for fullt program og ytterlige opplysninger.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.