Moz i studio

Moz i studio

Ovenfor BBC bekrefter den legendariske Manchester-artisten at han skal spille inn nytt studioalbum i høst, rett etter han avslutter sin USA-turné i begynnelsen av november. Materialet er allerede ferdigskrevet.

Morrissey-fans må likevel smøre på seg et tykt lag med tålmodighetskrem, da det nye albumet ikke skal utgis før september 2008.

The Smiths ga seg i 1987, og allerede året etter kunne Morrissey solodebutere med Viva Hate. Utover nittitallet kom det en rekke utgivelser, før Morrissey tok en sju år lang kunstpause. Han var tilbake i 2004 med den sterke comebackplaten You Are The Quarry, som ble belønnet med karakteren fem av Panoramas anmelder. I fjor kom Ringleader Of The Tormentors.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.