Scroll To Top

Comeback fra Joy Division?

Artister: Sjangre: , ,

Ifølge Music-News.com skjedde dette i forbindelse med den nye filmen Control, som handler om livet til Joy Division-vokalisten Ian Curtis. Filmen hadde premiere i USA i forrige måned, og i forkant ringte den amerikanske distributøren til Peter Hook.

Distributøren lurte på om Joy Division kunne tenke seg å fremføre noen låter i forbindelse med filmpremieren. En forbløffet Hook måtte opplyse det amerikanske selskapet om at bandets vokalist dessverre har vært død siden 1980.

Control har premiere i Norge senere i oktober.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer