Scroll To Top

Wannabe superstar on tour

Artister: Sjangre: ,

Singer/songwriteren Egil Olsen sier selv at han lager musikk om det harde livet som strevende wannabe superstar. Tidigere har han laget musikk bak pseudonymet Uncle’s Institution, men etter en sjelegranskende roadtrip på USA`s vestkyst, oppdaget han soloartisten i seg selv; Egil Olsen.

Fotograf: www.egilolsen.comAlbumet I Am A Singer / Songwriter, som slippes 15. oktober, er delvis spilt inn i Egil Olsen sitt eget studio og hos Propeller Music Division. Han har allerede høstet heder og ære for sitt nye soloprosjekt gjennom at videoen til singelen singer/songwriter tok førsteplassen som beste musikk video på Grimstad Kortfilms Festival.

Først ut på turneen er en fem dagers gratisturné i Oslo før han reiser landet rundt, fra Grimstad til Tromsø. For informasjon om turneen se www.egilolsen.com.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer