Scroll To Top

Hellacopters legger opp

Foto: Siv Marte Lorås og Hellacopters.com

Fotograf: Siv Marte LoråsDen triste nyheten står å lese på bandets hjemmesider www.hellacopters.com. Der står det også at årsakene til at de oppløser bandet er for vanskelige, for mange og alt for personlige til å gå inn på.

The Hellacopters ble startet i slutten av 1994 som et sideprosjekt for daværende Entombed-trommeslager Nicke Andersson og Backyard Babies-gitaristen Dregen, sammen med Kenny Håkansson og Robert Eriksson. De fikk raskt en stor fanskare, ikke minst her til lands.

Blant bandets mest kjente album er By The Grace Of God (2002) og Rock And Roll Is Dead (2005). I fjor kom samlealbumet Air Raid Serenades, før siste kapittel altså skrives med det sjuende studioalbumet i starten av 2008.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer