Scroll To Top

Quiz,’n 1/2, onsdag 17. oktober

Artister:

Starttidspunktet er altså flyttet fra klokken 19.00 til 20.00, men vi kjører som normalt fire runder. Tema for runde to er foreløpig ikke klart, men de tre øvrige rundene dreier seg som vanlig om coverlåter, album og år, og å finne frem til hvilken artist som spiller.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist. Det skulle bare mangle!

Altså:
Quiz’n 1/2 med Panorama på Garage Oslo, onsdag 17. oktober klokken 20.00!

Velkommen!

Planlegg resten av sesongen ved å følge denne planen for Quiz n’1/2 høsten 2007, som altså går av stabelen sånn omtrent. annenhver onsdag frem til jul:
onsdag 17. oktober 2007
onsdag 31. oktober 2007
onsdag 14. november 2007
onsdag 28. november 2007
onsdag 12. desember 2007 (sesongavslutning)

Om skribenten

kommentarer