Scroll To Top

Nytt Led Zeppelin-materiale?

Artister: Sjangre: , ,

Det er i et intervju med kanadiske Jam! at Jimmy Page kommer med uttalelser som gir indikasjoner på at nye låter kan være på trappene. Intervjuet er gjort i forbindelse med Led Zeppelins gjenforeningskonsert som finner sted på Londons O2 Arena den 26. november.

Når Page blir konfrontert med spørsmålet om nytt Led Zeppelin-materiale, har han følgende svar å komme med:
«Look, I’d be really surprised if there wasn’t — you know, I mean I just know the way we are. We’re musicians … as we’re playing we’ll probably be coming up with all manner of things. And that will be fun. I mean, that’s what it’s all about.»

Forøvrig meldes det at så mange som mellom 25 og 30 millioner billettforespørsler har blitt håndtert i forbindelse med konserten. Ifølge bassist John Paul Jones foreligger det ingen planer om at konserten skal foreviges på video, verken for tv eller en senere DVD-utgivelse.

Om skribenten

Rune Aas

kommentarer