Pink Floyd i boks

Pink Floyd i boks

CD-boksen har fått navnet Oh By The Way og består av alle bandets fjorten studioalbum, inkludert to dobbeltalbum. Det er EMI Music som gir ut boksen, som kommer i salg i Storbritannia 10. desember. En uke tidligere er den ute i Statene, melder Uncut.

Alle albumene som altså strekker seg fra Pink Floyds debut, The Piper At The Gates Of Dawn fra 1967 til bandets (foreløpige) siste The Division Bell som kom i 1994, kommer med albumets opprinnelige coverdesign og inkluderer også postere og annet som fulgte med da platene originalt ble sluppet.

Med dette skulle julefeiringen være reddet for de som elsker den britiske institusjonen Pink Floyd.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.