Pollard klar med to nye album

Pollard klar med to nye album

I oktober i år ga indiehelten Robert Pollard ut albumene Standard Gargoyle Decision og Coast To Coast Carpet Of Love gjennom Merge Records, der førstnevnte utgivelse var influert av Rolling Stones mens den andre hentet inspirasjon fra The Beatles.

Allerede nå kommer nyheten om at to nye langspillere fra «Gale Bob» er på vei. 29. januar 2008 kommer soloplaten Superman Was A Rocker ut på Pollards eget plateselskap, Happy Jack Rocks Records. Utgivelsen følges opp allerede måneden etter med We’ve Moved, et album spilt inn av Pollard og samarbeidspartner Todd Tobias under bandnavnet Psycho And The Birds.

Men dersom du med dette tror at du har god oversikt over hva mannen sysler med for øyeblikket, så tar du selvfølgelig feil. Hyperaktive Pollard, som ble intervjuet av Panorama for en tid tilbake, er allerede godt i gang med sin Happy Jack Rocks Records Singles Club, der han over en periode på ett år skal gi ut én ny singel i måneden.

Og vi har fremdeles ikke fortalt deg om Pollards kunstutstillingsdebut, som finner sted i New York i desember i år. Noe som selvsagt betyr at mannens collagekunst også vil bli utgitt i bokform en gang i 2008.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.