Rufus tar en Judy

Rufus tar en Judy

Foto: rufuswainwright.com

Ifølge hjemmesiden til Wainwright skal livealbumet Rufus Does Judy at Carnegie Hall og konsertfilmen Rufus! Rufus! Rufus! Does Judy! Judy! Judy! Live At The London Palladium være i butikkhyllene tidlig i desember.

Albumet stammer fra en konsert Rufus Wainwright spilte i Carnegie Hall i New York sommeren 2006 – 45 år etter at Judy Garland sto på samme scene. Konserten i 1961 regnes av mange som høydepunktet i Garlands begivenhetsrike karriere, og som et av de store øyeblikkene i showbiz-ens historie.

Wainwrights album inneholder velkjente Garland-standarder som Over the Rainbow, Zing! Went The Strings Of My Heart og Puttin’ On The Ritz.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.