Scroll To Top

Rufus tar en Judy

Artister: Sjangre:

Foto: rufuswainwright.com

Ifølge hjemmesiden til Wainwright skal livealbumet Rufus Does Judy at Carnegie Hall og konsertfilmen Rufus! Rufus! Rufus! Does Judy! Judy! Judy! Live At The London Palladium være i butikkhyllene tidlig i desember.

Albumet stammer fra en konsert Rufus Wainwright spilte i Carnegie Hall i New York sommeren 2006 – 45 år etter at Judy Garland sto på samme scene. Konserten i 1961 regnes av mange som høydepunktet i Garlands begivenhetsrike karriere, og som et av de store øyeblikkene i showbiz-ens historie.

Wainwrights album inneholder velkjente Garland-standarder som Over the Rainbow, Zing! Went The Strings Of My Heart og Puttin’ On The Ritz.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer