Ålene samler trådene

Ålene samler trådene

Foto: Ann Giordano/Allmusic.com

Det melder bandet på sin nettside. Samlealbumet Meet the Eels: Essential Eels Vol.1 slippes 21. januar neste år. Samtidig kommer også dobbeltalbumet Useless Trinkets: B-Sides, Soundtracks, Rarities and Unreleased 1996-2006, med hele 50 mer eller mindre obskure spor.

Etter noen år som soloartist stiftet Mark ”E” Everett bandet Eels i Los Angeles i 1995. Allerede året etterpå kom debutplaten, kritikerroste Beautiful Freak, som fikk karakter 6 av Panoramas anmelder. Siden den gang har E & co stort sett utgitt en ny studioplate annenhvert år, hvorav også Daisies Of The Galaxy og Blinking Lights And Other Relevations i sin tid ble anmeldt i Panorama.

Disse Eels-låtene er med på samleplaten:
01. Novocaine for the Soul
02. Susan’s House
03. My Beloved Monster
04. Your Lucky Day in Hell
05. 3 Speed
06. Last Stop: This Town
07. Climbing to the Moon (Jon Brion remix)
08. Flyswatter
09. I like Birds
10. Mr. E’s Beautiful Blues
11. It’s a Motherfucker
12. Souljacker part 1
13. That’s Not Really Funny
14. Fresh Feeling
15. Get ur Freak On
16. Saturday Morning
17. Love of the Loveless
18. Dirty Girl (live)
19. I Need Some Sleep
20. Hey Man (Now You’re Really Living)
21. I’m Going to Stop Pretending That I didn’t Break Your Heart
22. Trouble With Dreams
23. Railroad Man
24. Losing Streak

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.