Drive–By Truckers med nytt album

Drive–By Truckers med nytt album

Alabamabandet Drive By – Truckers, som for tiden opererer fra sin base i Athens, Georgia, vil ventelig ha oppfølgeren til A Blessing And A Curse fra 2006 klar 22. januar 2008, melder bandet på sin nettside.

Albumet vil bli gitt ut på selskapet New West, og vil også gjøres tilgjengelig på vinyl. Den gamle ringreven og legendariske låtskriveren og studiomusikeren Spooner Oldham, som deltok på en rekke soulklassikere innspilt i de berømte Muscle Shoals-studioene i Alabama ( Aretha Franklin, Wilson Pickett, Clarence Carter) sammen med blant andre sjefstruckeren Patterson Hoods far, David Hood, vil delta på albumet.

Brighter Than Creation’s Dark inneholder disse låtene:

Two Daughers And A Beautiful Wife
Three Dimes Down
The Righteous Path
I’m Sorry Houston
Perfect Timing
Daddy Needs A Drink
Self Destructive Zones
Rob
Home Field Advantage
Opening Act
Lisa’s Birthday
The Man I Shot
Purgatory Line
The Home Front
Check Out Time In Vegas
You And Your Crystal Meth
Goode’s Field Road
A Ghost To Most
Monument Valley

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.