Scroll To Top

Quiz n’1/2, sesongavslutning

Artister:

For de som eventuelt ennå ikke har fått det med seg: Starttidspunktet er flyttet fra klokken 19.00 til 20.00. Ellers kjører vi kjører som normalt fire runder. Tema for runde to har noe med tøffe damer i musikken å gjøre, mens det antagelig også vil dukke opp spørsmål som kan ha noe med julen å gjøre. De tre øvrige rundene vil som vanlig ellers dreie seg om coverlåter, album og år, og å finne frem til hvilken artist som spiller.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist.

Velkommen!

Om skribenten

kommentarer