Morrissey slipper singel

Morrissey slipper singel

That’s How People Grow Up vil være en av to nye låter som vil være å finne på Morrisseys kommende kolleksjon av mannens solokarriere- en karriere som strekker seg over to tiår. Singelen skal etter planene slippes 28. januar 2008 og samlealbumet er ventet en uke senere.

That’s How People Grow Up vil også utgis som vinylsingel og vil inneholde konsertversjoner av låtene The Last Of The Famous International Playboys, The Boy With The Thorn In His Side og Why Don’t You Find Out For Yourself– alle innspilt på hans amerikaturné tidligere i år.

Et nytt studioalbum produsert av Jerry Finn, som også produserte You Are The Quarry, er planlagt utgitt høsten 2008.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.