Foo Fighters besøker Norge

Foo Fighters besøker Norge

Foo Fighters er et attraktivt band på konsertmarkedet og bandet har allerede solgt ut alle de 160 000 billettene til de to konsertene på Wembley Stadium. 11. juni spiller bandet på Koengen i Bergen og dagen etter dukker de opp på Norwegian Wood i Frognerparken i Oslo.

Foo Fighters har hatt en rekke utskiftninger i bandet siden de startet opp i 1995 og består i dag av vokalist og gitarist Dave Grohl , Chris Shiftlett (gitar), Taylor Hawkins (trommer) og Nate Mandel (bass).

Foo Fighters foreløpig siste utgivelse er albumet Echoes, Silence, Patience & Grace fra 2007.

Billettene til de to Norgeskonsertene blir lagt ut 28. januar.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.