Metallica til Bergen

Metallica til Bergen

Foto: Universal Music

Fotograf: Metallica.comDet amerikanske metallbandet har etter hvert oppnådd legendestatus og er for de fleste nye band innen den hardtslående sjangeren en utømmelig kilde til inspirasjon. Med suksessrik, både kommersielt og kunstnerisk, ballast i form av album som Master Of Puppets (1986) og Metallica (1991) ( den svarte, vet du) og låter som Enter Sandman, The Unforgiven og Fade To Black vil denne onsdagskvelden i juli bli en opplevelse for fansen. Det vil sikkert bli mulighet å høre nytt materiale i Bergen – Metallica har vært i studio og spilt inn nytt album med Rick Rubin som produsent. Albumet er planlagt utgitt senere i år. Deres siste studioalbum, St. Anger, ble utgitt i 2003.

Onsdag 16. juli står de altså på scenen på Koengen . Det vil bli lagt ut 20. 000 billetter og billettsalget starter allerede mandag 4. februar, Sist gang bandet spilte i Norge var på Valle Hovin, Oslo i fjor sommer foran 40. 000 begeistrede publikummere.

Konserten er arrangert av Bergen Live i samarbeid med Gunnar Eide Conserts og K2 Agency.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.