Scroll To Top

Cohen til Bislett

Kanadiske Loenard Cohen som nylig ble innlemmet i Rock- N- Roll Hall Of Fame, inntar som første artist noensinne scenen på Bislett Stadion tirsdag 1. juli. Det er få artister av Cohens kaliber som passer bedre til tittelen norgesvenn enn den 74- år gamle artisten og låtsmeden. Han har gjestet Norge ved en rekke anledninger og har opparbeidet seg gode salgstall for hans mange plateutgivelser.

Størst suksess hadde han med albumet I’m Your Man fra 1988 og låter som First We’ll Take Manhattan, Tower Of Song og Everbody Knows. Den yngre garde kjenner nok best til Cohen gjennom hans låt Hallelujah som ble en monsterhit med Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm. Han debuterte som plateartist i 1968 med albumet The Songs Of Leonard Cohen, men har virket som poet siden 1956.

Billettene blir lagt ut for salg allerede lørdag 15. mars

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer