Rockfest 2008 nærmer seg

Rockfest 2008 nærmer seg

Programmet til årets Rockfest er endelig klart og Rockfest 2008 som i følge ledelsen ikke er en festival, men to dager med rock og moro, arrangeres i år for fjerde gang. I år står Oslo samt byene Bergen og Tromsø på tapetet. Dette skjer i april måned.

Rockfest 2008i Oslo byr i år blant annet på frisk amerikansk garagerock, britisk mod og svensk punk, og blant bandene som skal gi folket festmusikk er de australske legendene og kultheltene Beasts Of Bourbon og amerikanske Pierced Arrows med ekteparet Dead Moon. Ellers dukker lokale størrelser som garagerockerne Pirate Love og syttitallsnostalgikerne Grand Cafè opp i hovedstaden. Nevnes bør vel også det unge bandet fra Holmestrand, Master Piece Of Cake

Programmet fior Oslo ser slik ut:
Lørdag 19/4 på Rockefeller
Pierced Arrows (US) og Beasts Of Bourbon (AUS)

Fredag 25/4 På GarageOslo
Pirate Love + Ghetto Ways(US) + Grand Cafe + Master Piece Of Cake + deejays Erik & Frankenfuzz

Lørdag 26/4 På GarageOslo
The Bishops(UK) + Henry Fiat Open Sore(SV) + The Mormones +
Sonic Bandits + deejays Demon Angel & Signor Havn

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.