Weezers lille røde

Weezers lille røde

17. juni slipper Weezer sitt sjette album, og navnet er…Weezer. Akkurat som debutalbumet fra 1994 og tredjealbumet fra 2001, som på folkemunne kalles henholdsvis det blå og det grønne albumet. Ifølge Rolling Stone omtaler bandet den nye platen som det røde albumet.

Albumet er produsert av Rick Rubin, Jacknife Lee og Weezer-gutta selv, og beskrives av ulike kilder som kreativt, melodiøst og «crunchy». Førstesingelen heter Pork And Beans.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.