Scroll To Top

Herr Bright Eyes går solo

Artister: Sjangre: ,

Albumet ble ifølge Billboard spilt inn i Mexico i januar og februar i år, og har fått navnet Conor Oberst. Det skal gis ut i august på Merge Records.

Bright Eyes har siden 1998 utgitt sju studioalbum, én juleplate, én raritetssamler og ett livealbum. Enkelte synes kanskje det er rart at Oberst nå føler et behov for å spille inn et soloalbum, siden Bright Eyes i bunn og grunn er Conor Obersts.

Noe som for øvrig ikke er helt sant. Gitarist Mike Mogis og brettmann Nate Walcott er faste medlemmer, selv om de gjerne holder lav profil. Conor Oberst ga for øvrig også ut et soloalbum som tenåring i 1996 – på kassett.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer