Slipper album før Oslo-konsert

Slipper album før Oslo-konsert

Det er nettpublikasjonen Pitchfork som melder dette i dag. Albumet utgis på Drag City, og har fått navnet Lie Down in the Light.

Søndag 29. juni spiller Bonnie ‘Prince’ BillyØya OpenRockefeller i Oslo. Øya Open er navnet på konserter og arrangement som går utenom selve Øyafestivalen. Foruten Will Oldham byr konsertserien på Health!Spasibar 21. mai, og Drive-By TruckersRockefeller 30. juli.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.