Vinneren av Benicàssim-konkurransen

Vinneren av Benicàssim-konkurransen

Det er Julie Veiersted som vant de to festivalpassene. Hun var en av veldig mange Panorama-lesere som svarte at bandet Spiritualized spiller på Benicàssim Festival 18 juli.

Festivalen foregår i tidsrommet 17. – 20. juli, med beliggenhet like utenfor Valencia i Spania. Den ble arrangert første gang i 1995, og byr i år på blant andre Morrissey, Leonard Cohen, The Raconteurs, My Bloody Valentine og My Morning Jacket.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.