Grinderman i studio etter Øya

Grinderman i studio etter Øya

Det bekrefter Cave i et intervju. – Vi drar ut på festivalene i sommer for å komme i det rette humøret til å spille inn albumet, forteller det australske bøllefrøet til magasinet Xfm. Albumet, som følger opp 2007s selvtitulerte debutalbum, skal etter planen utgis tidlig på nyåret.

Nick Cave har knapt avsluttet en turné med The Bad Seeds i forbindelse med utgivelsen Dig, Lazarus Dig!!! – som blant annet var innom Oslo Spektrum tidligere i vår – før han nå kaster seg på veien igjen med Grinderman. Onsdag 6. august spiller bandet på Øyafestivalen.

I intervjuet trekker Cave frem den artistiske friheten som en viktig motivasjon for å holde liv i Grinderman-prosjekter. – Dersom folk skulle hate det, så trenger ikke vi bry oss. Vi har uansett Bad Seeds, sier han.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.